Idag har vi i vanlig söndagsordning vart hos mamman och pappan i KBA. Vi har plockat björnbär, ätit middag och efterrätt (2(!) sorters tårta) och haft allmänt mys. Dessutom har vi startat med Minifom till Julia, får se om magknipet på kvällarna blir bättre av det.

Imorgon är det Daniels första dag på jobbet på 6 veckor. Det är alltså min första dag ensam med djur och bebis. Jag är faktiskt lite nervös! Men väldigt förväntansfull med jag har en del planerat. Imorgon ska jag träffa Helena och hennes lillkille Casper för lunchpromenad i Slottskogen och om jag får för Julia så ska jag faktiskt färga håret 🙂

På tisdag är Pike hos dagmatten så då ska jag försöka ta mej iväg till odlingslotten… Stackars…

Onsdag är planen att åka till Hindås för lek med Mari och Tyko.

Håll nu tummarna för att jag pallar det här och inte bryter ihop imorgon vid 15 tiden!

Mest synd tycker jag iofs om Daniel som på ngt sätt måste klara sej utan denna klimpen