Jepp, i natt när jag bytte på lejonet så låg navelsträngsstumpen i blöjan 🙂 11 dagar var hon alltså när den lossnade. Ska bli spännande och se vilken typ av navel det blir sen. Daniel har en väldigt ”ytlig” (inte en typisk utåt-navel dock) och jag har en grop.

Andra saker som försvunnit: 1 napp, 2 kräkfiltar, 1 stygn (ett av mina alltså. 1 down, 4 to go), min sömn

Idag ska vi till KBA, mamman/mormor och jag ska promenera runt i byn och försöka välja en present till Julia sen ska vi knalla till min mormor (i.e. Julias mormors mor) som kommit hem från sjukhuset och presentera lejonet. Och ungefär 20 gånger under den här tiden kommer Julia vilja ha tutte. Tydligen har även hon läst infon om ”tillväxtperioder”.

Men just nu slappar vi i soffan, för omväxlings skull har jag datorn på amningskudden och Daniel har Julia på bröstet.