Det var ett tag sen sist och nu vill jag eg. bara säga att jag på vägen hem fick den finaste komplimangen någonsin! Jag gick längs Allén från jobbet mot Järntorget med cykeln i ett stadigt grepp i ena handen och med Pike i koppel i andra handen när en kvinna korsade gatan (hon gick i andra riktningen) och sa

Åh jag önskar att jag hade kamera med mej för jag skulle vilja ta ett kort på er för ni ser så vackert somriga ut, den lilla hunden så där, din blommiga cykelkorg och du med ditt vackert krulliga hår!

🙂 GENERAD! Men jag som måste bli bättre på att ta komplimanger som just komplimanger rodnade lite lätt och klämde ur mej ”tack så mycket”

Men vem gör så? Alltså, jag ser ofta detaljer eller händelser som skulle göra sej grymt bra på bild, men att verkligen lägga den lilla lilla stunden extra?

Och vem säger egentligen ”krulligt hår”? Visst jag kan väl gå med på att mitt No-Poo:ande har gjort lockarna er framträdande, men krulligt? I dunno…