Igår mitt på dagen blev Danil hämtad av Dalton och hans flickvän. 18.50 (15 min tidigare än planerat) hade D och D landat i Tyskland och skulle bege sej mot Bingen för att kunna leka med andra nördar. Alltid lika trist när han åker bort men litelite skönt med. Att få vara ledig liksom.

Jag började fira min ensamhet redan igår förmiddag, genom att städa hela lägenheten. Damma, dammsuga och tvätta golv. Det som är kvar ska jag göra idag, tvätta fönster. *urk* Och enda skälet till att jag gör det är för att jag ska kunna gå omkring i en lägenhet där ALLT ligger på sin rätta plats, iallafall i ett par dagar.

Igår hann jag även med att träffa Mimmin. Och precis som hon själv påpekar var det 1år sedan sist. Känns ruttet att det går så lång tid mellan gångerna men samtidigt är det just det jag uppskattar. Alltså att vår vänskap som är ganska underhållsfri. Vi träffas när vi träffas, för lite mailkonversationer där emellan och det är helt OK.
Det blev en promenad runt Ruddalen med lite skitsnack och massa sol. Första promenaden för min del i år där jag inte ens tog med mej ngn jacka. Så härligt! Den som mådde bäst av vår ”dejt” var utan tvekan Pike som slapp hemifrån i två timmar. Han slapp gå i taket av nervositet när Daniel velade omkring som en yr höna i lägenheten. Det är inte klokt hur mycket ens egen sinnesstämning det går att föra över på Pike.

En annan bonus med dejten var att Mimmin hämtade våra balkong möbler som  u fått ett permanent boende hos Elisabeth (Mimmins mamma). Så nu kan jag ÄNTLIGEN börja bygga på vår balkongsoffa.