Ok, kanske inte riktigt sant. Han har ju fler vänner men idag fick han en ny. I hela 25 minuter hade vi besök av en liten JRT kille på 4månader. En alldeles livs levande Tiger minsann 🙂

Hur det gick? Ja du, i början låter det som det ”ska” låta när fler än en JRT vistas i samma rum 😉 Men efter bara några minuter övergick skällandet till intensiv lek istället. Pike är nu helt slut och ligger o snarkar borta i sin bädd. Åååh lilla gubben!

En alldeles äkta Tiger. Kolla! Vi har alltså precis träffats jag ställer kravet 'sitt' och han sätter sej genast. Men det sötaste är att han viftar så våldsamt på svansen att jag inte kan få en skarp bild på den!  En kort kiss runda hann vi med iaf.  Och killarna hittade ett löv som dom turades om att slicka på. Dom är såååå söta!

Och jag vet att jag alltid säger ”Aldrig mer en valp!” Men tom får erkänna att detta var mysigt. + Att Pike verkligen uppskattar sällskapet. Han uppskattade däremot INTE att Tiger blev arg på Saga. Nej, minsann då ska valpen veta sin plats! Men även där räckte det att Pike sa till en gång och så var det överstökat.

Åååh…. En hund.. Till.

Om det någonsin blir en hund till så är min dröm en sån här. Åh vad dom är vackra! bilden kommer från http://www.dogcafe.net/uploaded_images/saluki-765656.JPG  Men i verkligheten är det mer realistiskt med en sån här... Bilden kommer från http://www.pets.ca/breedprofiles/a/westhighland/w4.jpg