Eller i ärlighetens namn så är det ju gårdagen’s Pike

Pike åker cykelkorg för allra första gången. Just vid tillfället så leder jag bara cykeln såklart.

Jag testade alltså att cykla till Angelica (dagmatten) igår. Och det enda jag fick ur mej var *puuhhh*! Jätte jobbigt! Men vad hade jag förväntat mej? Första gången jag cyklade dit ngnsin och jag har precis börjat cykla igen.

Men Pike tyckte att det var Ok att åka cykelkorg. Så fort jag kände mej det minsta tveksam så stannade jag och släppte ner honom igen. Han fick även testa att springa bredvid när jag cyklade och det var betydligt roligare, NOT! Eller det funkade bra tills han förtstod att han inte kunde lunka fram i maklig takt utan var tvungen att ’tölta’. Men allt gjordes i småsmå etapper så att han inte börjar uppleva det som jobbigt eller krångligt. Men en dag ska det gå! En dag ska Pike åka cykelkorg hela vägen hem och en dag ska han även kunna springa bredvid cykeln hem. Men det får ta den tid det tar. Vi har inte bråttom 😉