Underbart! Nu är det nästan helg! Jag har alltså nästan avklarat första veckan efter semestern. Men den har vart tung, inte bara det att luften på kontoret är typ slut utan det faktum att jag har cyklat hela veckan och även cyklat för att hämta Pike hos dagmatten på högsbohöjd.

Imorgon ska Pike på ett besök hos Tina på trimmet för att få ny frisyr och så ska Rosa Steget avklaras tillsammans med Mamman, Mari och hennes mor. Det ska bli trevligt faktiskt som vilken shoppingrunda som helst eg. fast med bra skor och tränings-behå 😉

Men idag är jag trött, så trött att jag tom snoozade imorse. Fast det var nog nästan Ok. Vi tillbringade nämligen kvällen på Daniel’s jobb drickandes champagne och kalasandes på kräftor (jag åt inte en enda, men jag klappade på en Daniel skulle äta). Istället kastade jag champagne korkar med Pike som också var med och i brist på leksaker så tager man vad man haver.

Nej, Back to work