Det gjorde jag igår. Verkligen, jag tänkte inte på att det var konstigt förrens jag satt och räknade på vad det skulle kosta (enklaste möjliga blir typ 20 000 kr). Men det är konstigt att sitta och räkna på vad det skulle kosta att gifta sej när vi inte ens pratat om det ordentligt. Det enda som kom som en positiv överraskning var att det inte kostar ett enda öre att gifta sej borgerligt. Nope, det är helt gratis 🙂

Tredje dan på jobbet nu efter jul-ledigheten och jag längtar redan efter helg. Egentligen längtar jag efter nästa helg för då ska jag och Pike åka till sthlm och leka med Sophie och Glimma i nya lägenheten. Men tills dess så längtar jag tills denna helgen. Vi ska inhandla (eller tanken är att vi ska inhandla) persienner till sovrummet nu äntligen. Jag är trött på gardiner i sovrummet, egentligen tycker jag att det är fult men det kan jag ju inte säga.

trött trött up close
Så här trött är Pike efter en heldag hos dagmatte Angelica och alla hundarna. Han är jätte trött! Men vem hade inte vart det? Han är hos Angelica från 8.30 – 17 och det är ju full rulle hela tiden. Dels hennes egna hundar (en cavalier hane på 3år och en dp hane på 5månader) och ytterligare en (ibland tom två) passningshund. Det är så skönt att veta om att han har sällskap och kan leka om han vill. Han visar inga tecken på att tycka att det är jobbigt (han är inte stressad när vi hämtar honom) utan springer gladeligen in genom hennes ytterdörr vid lämning och leker ända tills man tar på honom kopplet och säger att vi ska gå hem.