Eller inte riktigt men 16.42 går tåget iallafall. Så kl 15 pyser jag från kontoret, just såna här gånger är det skit att bo hela 25min från stan. Tänk om jag bott i Linné så hade jag kunnat gå från kontoret 16 istället. But noooo!

Fast jag vet att jag går något tidigare än nödvändigt men det är för att Pike ska hinna varva ner lite innan vi sätter oss på tåget. Fördelen är att han är hos Angelica idag så han kommer förhoppningsvis vara ganska trött på tågresan. Jag tror (läs hoppas) att resan kommer att gå bra… Det tar ju bara 3timmar så rent kiss&bajs mässigt är det inga problem alls. Det är hela grejen med hundkupén jag är skeptisk till. Frågan är om Pike kommer kunna slappna av ordentligt med andra hundar (som man inte får leka med!) i kupén. Men som sagt. Det kommer att gå bra.

Wish me luck!