Detta är min sista söndag utan hund! Och jag är inte det allra minsta lessen! I helgen har vi fyndat, vi köpte en Biabädd till Pike och vi köpte den för endast 275:- det är iaf 70:- mindre än i de flesta nätbutiker jag hittat dom i (och det är utan frakt). Det bästa är väl att vi eg. inte kommer att behöva köpa en ny bädd till honom någonsin för den är stor nog att han kan ha den hela livet. Nu får vi hoppas att han gillar den bara, vi får väl se till att inreda den mysigt, massa filtar och sånt så kan den nog bli härlig.

Och så har jag haft flyt med! För nätet vi satte upp in till badrummet höll ju bara i ett par timmar. Natten till lördag så lyckades jag riva ner det helt. Men nu när jag var nere i soprummet och slängde all den skit vi städade bort igår så var det någon som ställt två kompostgaller mot väggen där inne. Så nu ska vi försöka montera dom på ett bättre sätt ist.

Åååh, 6dagar kvar. Klarar jag det? 😛