Fast egentligen så räknar jag bara två dagar, jag menar på fredagen så är vi ju på väg så jag tycker att den inte borde räknas alls. Och ska den prompt vara med så kan det väl iallafall vara en halv dag? Daniel håller inte riktigt med så fredagen räknas fortfarande en hel dag…*suck* Idag var Pike hos veterinären. Allt är väl med lill krypet, förutom att veterinären inte kunde hitta ena kulan på honom. Men det gör inget! Ingenting alls! För han är finast i helaste världen ändå!

Annars idag då? Inte mycket.. Vaknade i morse, 06.54, av att Saga var världens äckligaste katt. Hon hade skitit på golvet utanför badrummet och försökte gräva ner det (hon skrapade frenetiskt på golvet). Sak samma, jag gick upp torkade bort äckelpäcklet, skällde på katten och gick och drog täcket över huvudet och somnade om igen. 9.20 vaknade jag igen och fick en chock när jag såg att Saga satt i handfatet och kissade. Idag har alltså vart en mindre lyckad dag för Saga. När jag åkte hemifrån så stängde jag in henne i badrummet och fyllde badkaret och handfatet med vatten för att hon inte skulle känna sej ”frestad” igen.
Från 13-17 har jag stått inne på SvenskaMässan tillsammans med min pappa. Det pågår någon badmässa där och företaget han jobbar på har en monter så där har vi stått, han har svarat på frågor från potentiella kunder och jag har druckit lite vin och pratat med hans arbetskamrater. En annan rolig sak var att pappa ”hittade” en utav sina kusiner uppe från Norrland inne bland allt folk. Det är ganska coolt ändå.

Farmor och farfar tittade förbi mässan med, första gången sen dom var i USA som jag träffat dom faktiskt. Och jag blir fortfarande alldeles glad när jag ser hur mycket pigggare dom är sen dom sålde huset. Jag passade också på att visa några valpbilder :] Dom är ju faktiskt dom enda som inte har sett några bilder på dom alls. Eller nja inte helt sant men den andra familjen bryr jag mej faktiskt inte om alls.

3dagar…. Åh lilla Pike vad vi längtar!!!