Det är min fråga. Jag satte upp ena nätet nu (vi ska sätta upp nät in i badrummet och in i sovrummet för att begränsa Pikes tillgång till lägenheten) det in i badrummet och för att se så att Saga förstår att hon måste hoppa över nätet så satt jag med henne utanför badrummet och så la jag några godisbitar (eller nja hund torrfoder bitar är det ju egentligen) på andra sidan näte. Och visst hon fattade ju att hon var tvungen att hoppa över för att få godiset, och gör att kolla att det funkade åt andra hållet med så la jag några bitar framför mig på min sida nätet igen. Och mycker riktigt, hon hoppade fint över igen. Och den proceduren upprepade vi ett par gånger och sen bestämde jag att ”Jodå, hon kan det här nu.” Saken är den att nu sitte rjag och tittar på tv och Saga hoppar fram och tillbaka över nätet för att se om det finns något gott på andra sidan….*suck* Och hon är ju inte den allra smidigaste heller så varje gång hon hoppar så dunsar det med. Aahhhw, vad hon är söt lillstrumpan!!!

saga och nätet
saga och nätet_1