Vi befinner oss lite i en dipp just nu. J kom hem från förskolan i onsdags, förra veckan, med ngt som såg ut som vattkoppor men som till slut inte var vattkoppor. Istället hade madam fått urinvägsinfektion. Igen. Sagt och gjort 40 graders feber i tre dagar och sen vara hemma i ytterligare tre för att komma på banan igen.

Idag när jag hämtade henne berättade fröknarna att hon inte kissat på hela dagen. När vi väl kom hem och hon kunde slappna av så började hon gå runt och säga ”Ajajaj” när hon väl försökte kissa. Så vi masade oss iväg till närakuten och där konstaterade dom att hon minsann lyckats få en svampinfektion som en följd av antibiotikan hon ätit.

Och jag då? Jag lockade hem D tidigare från jobbet med en illusion om fredagsmys med film och snacks (han åker till Danmark imorgon efter lunch) men det vart ju inget med det.

Istället har jag gått och lagt mig. Klockan är strax efter 21. Men jag är för trött och i mitt huvud huserar en värk sedan lunch idag som inte ger med sig oavsett piller, vätska eller vitaminer.

Möjligtvis är det slut på gnäll nu men dagen är ju inte över ännu så det kan jag inte lova.