Snart påbörjas sista veckan innan semestern. 5 veckor av att inte ställa ett enda alarm. Att vakna när J önskar (vilket iofs är runt 5-6 snåret jämt) och att lunka omkring. Skönt ska det bli!

I lördags hade J bästa kalasdagen so far. Ponnyridning, veteranbrandbilsåkning, drakbygge och flygning, pannkakslunch, tårta, korv och lek. Och det var inte ens kalas! Första biten (ridning, åkning, bygge och lunch)  skedde hemma och sista delen hos fam. Pantzarvagn. En utmattad J somnade kl.20 men vaknade trots det 05.40 i morse.

Idag lämnades samma barn hos sin mormor och morfar medans D och jag åkte till IKEA och återvinningscentralen med stora bilen. Nya möbler står numer på uteplatsen och förrådet är tömt på allehanda skit.

Nu tuffar vi på i fem dagar till, fem (förhoppningsvis) händelserika dagar som sätter farten för hösten och sen går vi på semester.