Alltså jag förstår inte? Må så vara att det är en utvecklingsfas eller whatever men att nattningen från att ha tagit 15 min tar 2.5 timma är INTE OKEJ. Jag är så sjukt trött. Igår fick jag ropa upp Daniel för att byta av mej, jag pallade inte mer. Lejonet är trött, efter 2 timmar och 10 minuter av konstant snurrande är hon t.o.m. jätte trött men att sova är inte ett alternativ.

Funderar lite på hur vi ska bryta cirkeln. För senare nattning, tidigare nattning, mer välling mindre välling är alla teorier vi redan testat i praktiken. Dessutom går det ut över den lilla tid D och jag har tillsammans på kvällarna, du vet den tiden när vi antingen kollar på film eller surfar på varsin dator, den tiden.

Behöver jag säga att Daniel i detta nu försöker natta barnet? Det är därför jag har ork att sitta här.