Det är så skönt att det bara är fredag! Jag är nämligen helt slut (eventuellt lite febrig).

09.45 var förvaltaren här för att bedöma golvet i sovrummet, och vi fick OK på att riva ut den och lägga parkett istället. Ett projekt Daniel gav sej hän i omedelbart så nu sover vi allihop i Julias rum ty vårt saknar golv.

10.15 Bästa Augustibarns häng hos bebis B. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är över den ”mammagruppen”. Vi har hängt ihop sen början av graviditeterna och det är väl knappast ngn annan som är så väl insatta i våra kroppsliga, psykiska och värdsliga problem.

Strax efter 12 tackade vi för oss och styrde Kakan (vår bil) mot Gekås. Där spenderade vi nästan 2 timmar men bara 970 kr (bästa köpet enligt Daniel är spegeln till sätet i bilen så han kan se Julia, bästa köpet enligt henne var Renee Voltaire tablettaskarna med russin, blåbär och granatäpple, jag lägger min röst på LäraGåVagnen)

Strax innan 17 var vi hemma precis i tid för Julias middag. Sen knallade J och jag till Pressbyrån för att hämta ut ett mystiskt paket. Det mystiska paketet var från Name It och innehöll ett fullständigt regnställ? Tydligen har jag/Julia vunnit en utlottning på deras FB och får därför pröva deras bästsäljande regnställ. Tackar, bockar och lägger i framtida förskolepåsen.