Just nu ligger en medlem i denna familjen och förmiddagslurar lite på en av sofforna.

Jag sitter i andra änden av den soffan med benen som en barriär så att hon inte trillar ur om hon skulle få för sej att börja veva runt. Daniel betalar räkningar. När han är klar med det ska vi titta på de sista 20 minutrarna av House som vi båda lyckade somna ifrån igår och sen ska dagen börja på riktigt.

kl.10 börjar Centimeter maran som vi såklart (vi kan inte undvika den, dom springer ju förbi våra fönster) ska titta lite på. Efter det ska Julia till sin mormor och morfar medans vi åker till Babylands Outlet (gamla Nids 4 Kids) och köper ny bilstol till henne, en Brio Zento är det vi siktat in oss på. Håller tummarna för att den passar i bilen bara, jag har hört lite olika uppgifter om hur mycket plats den egentligen tar.

I eftermiddag ska vi till Floda och fam. C för att kalasa på 40 års kalas.