Nu är vi hemma igen! Jag sitter i soffan, i mörkret och äter popcorn, Daniel är hos Dalton och kollar på live sändningen från demopartyt i Tyskland och Jullan, hon sover det har hon gjort sen 18.15 ungefär.

Påsken har var fantastisk. Fina fina släktingar, ingifta, ogifta, halva och helt och hållet fejk släktingar som är helt ljuvliga människor att hänga med. Dessutom har vi fått klämma på fina kusin Fred. Han var så fin att jag grinade en skvätt när jag höll honom första gången <3

Nu ska jag äta två nävar popcorn till, njuta av att lägenheten är jättejätte flyttstädad, att fönstrena går att se genom och sen ska jag gå att lägga mej. Imorgon åker vi till KBA ett tag (allt för att slippa vara i lägenheten) och sen ska resten av veckan planeras så att vi spenderar så mycket tid som möjligt utanför dessa fyra väggar.

Bilder från påsken kommer när jag hittat kortläsaren… Alltså typ om 10 dagar.