Fortfarande på permission visserligen men vad gör det?

Hela besöket var nästintill smärtfritt, med undantag för ett stick i fingret på Julia. Hon är alldeles för snål för att lämna blod via infarten tydligen. Den tog f.ö. sköterskan ut så nu vågar jag klä på Julia som vanligt.

Inget snack med vare sej läkare eller kardiolog, ”bara” blodprov, urinprov och ultraljud av njurarna som enligt läkaren vid första anblick såg helt normala ut men de skulle studera bilderna mer ordentligt tills imorgon.

Gissa förresten hur lätt det är att ta ett urinprov på ett blöjbarn? Gissa? Inte särskilt alls kan jag tala om, för att utföra konststycket behövs 1 styck platskopp, 1 naken bebis och 1 väldigt uppmärksam vuxen.

Imorgon kl 10 ska vi vara tillbaka, då ska vi få träffa läkaren. Jag börjar fundera på om jag har missförstått allt och att vi inte ska få träffa en kardiolog igen men det ska jag fråga om imorgon.