Nyss hemkommen sitter jag och väntar på att Fastighetsjouren ska titta förbi och fixa toaletten. För en toalett vars vatten inte rinner undan mellan gångerna kan knappast räknas som en fullt fungerande toalett?

Och iom att det är ganska tätt mellan mina besök (värmen och det ökade vattenintaget gör ju knappast saken bättre heller) så känns det sådär att behöva stå och hålla tummarna för att vattnet i holken inte ska svämma över när jag spolar.

Och när Fastighetsjouren spelade på sitt ”har du prövat att lösa problemet själv”-kort kontrade jag med mitt ”jag är gravid och patetiskt inkompetent”-kort. Trumf till mej! 😀

Förresten stör det mej ngt enormt att vi inte har en ”modern” toalett, du vet en sån med en knapp för stor spolning och en för liten spolning. Hade vi haft det hade jag inte behövt ha dåligt samvete över att det går åt så mycket vatten i onödan när jag springer på toaletten stup i kvarten.