Jag hade en tuff natt i natt. Sov oroligt och bara korta, korta stunder. Inte riktigt som natten till igår då jag yrvaket frågade Daniel om det var ormar i sängen… Fråga mej inte ens varför.

Så idag har jag hemmakontor.

Efter morgonrundan med Pike gick jag ner till ICA. Frukost bröd, cornflakes… Och en Redbull. En Redbull som jag hällde ut så fort jag kom hem.

Jag smakade inte ens på den. Jag kan inte ens svara på varför jag köpte den till att börja med, det är den enda saken Daniel ”förbjudit” mej innan han läst info. För jag har läst, och av typ 100 trådar på diverse forum så säger 75 amatörer att det är förenat med livsfara och 20 amatörer har druckit Redbull under graviditeten och fött normalstörda barn och totalt har jag hittat 3 barnmorskor som inte rekommenderar det och 2 som säger att 1 Redbull om dagen är ok.

Och jag har ju inte tänkt att dricka en om dagen…. Bara en någon gång ibland?