Denna helgen har vart… OK. Inte på långa vägar lika bra som förra helgen men likväl, ok.
Märkligt att den inte får bättre betyg än så, jag klämde ju på valpar igår (Angelica fann sin valp och nu är den tingad och leveransklar om en vecka), tur till IKEA (benen till smink/skrivbordet inhandlades), date med kära Daniel på restaurang. Idag är vi bjudna till La Familia, Daniel ska hjälpa Pontus med hans moped medans mamman och jag ska promenera hundarna. Efter det är det middag med hela La familia, t.o.m. Johan ska vara med 🙂
Men så är det, ibland trumfar lugn och ro, slit och släng.

Annars då? Jag är (utav någon anledning) dödsnervös för svåger och svägerskans ultraljud imorgon. Varför det har satt sej på mina nerver har jag ingen aning om. Men så är det och håller vi alla tummar vi kan för att allt är alldeles, alldeles perfekt.