I bilen på väg hem belv jag helt knockad. Så trött så trött.
Nu ska jag tillbringa en timma på sängen och bestämma vilka tidningar som ska offras till Stol-Guden.

Marknaden och vädret då? Jodå det regnade minsann på Norvalla med. Och även om vi var åtminstone 400 bilar på parkeringen så märkets det att Norvalla IF väntat sej många fler dåytterligare 3 åkrar vad beredda att agera parkering. Och mycket fanns det så klart, även om jag föredrar Auktioner eller begagnat marknader. Men lite påläggskorv och ett kombinerat ryck- och borstverktyg för hundarna köpte vi iaf. Verktyget fick jag tom test köra på en annan Jack Trassel. En mycket tjusig och välmusklad hane var det som tåligt väntade medans en främmande människa (jag) borstade och klappade på honom. Märkligt nog verkade varken Kaxe eller Pike märka av det när vi väl kom hem.

Och Nej, Sven. Tunnt stavas inte med två nn. Men iom att jag inte skriver för akademiker så blir det som det blir. Därför bjuder jag nu på lite föer stavdel.

Nu hör jag iofs att Pike börjar rota omkring bland alla min ELLE interiör tidningar som jag spritt ut på sängen så jag kanske borde kolla läget där ist för att sitta här.