Nu är det bara jag kvar på kontoret sista veckan innan min semester startar. De andra tjejjorna hade sina sista dagar idag. Det firade vi igår (torsdags) med Rosé och mys på Barsidan. Yupp, vi orkade alltså ta oss hela vägen genom porten på jobbet innan vi signade ner i sofforna precisprecis utanför. 😉
Men det var härligt! Jätte trist att vi ska iväg på så spridda saker under ledigheten så det finns verkligen ingen möjlighet att snicksnacka under de kommande veckorna. Vilket inte är helt illa, det innebär ju bara att det blir en massa frukostar, kaffe raster och rosékvällar att ta igen 😀

Men på riktigt? Vilken slags förälder (en pappa i detta fallet) sätter sej på en uteservering med sin dotter (ca. 6år) beställer in två(?) öl till sej själv och en hamburgertallrik till dottern. Och sitter sedan och sveper sina öl medans dottern blåser såpbubblor som dessutom blåser på alla andra gästerna? Det var såpbubblor överallt! Vår lilla skål med snacks fick vi in en ersättare för efter såpbubblebomberna. Och trots minst 20 blickar som kunde ha dödat så sa Pappan inte ett ord om det.