Jo, dagen har faktiskt gått på halvfart.

Det är ju som sagt bara jag kvar så idag jobbade jag hemifrån. Och inte nog med det, jag kompade några timmar och spenderade eftermiddagen med Pike på lotten. Inte så mycket som gjordes annat än att dra ogräs och förundras över att ringblommorna faktiskt har tagit sej! Det kommer kanske finnas blommor på lotten om ett tag! 😀

Daniel begav sej runt lunchtid till Malmö med goda vänner. Så Pike, Saga och jag blir alldeles ensammna. Vad gör vi då? Jo, jag gör som jag brukar. Imorgon ska lägenheten storstädas, Pike ska badas och kloklippas (jag kan faktiskt göra det själv nu!), någon film ska definitivt ses antingen ngt från romantik listan, eller kanske psykologi, eller skräck, eller animerad eller manga who knows?

En sak är helt säker, imorgon blir det pannkaka till frukost!