Lite dåligt med inlägg kanske?
Kom precis hem från en snabb vända hos lotten. Har inte varit där sen i onsdags och då vattnade jag bara och plockade några jordgubbar, himla fin känsla det dära, att ”skörda” 🙂

Och idag vart det inte mycket mera gjort heller, se till att vattna landet och plocka ihop det ogrås som jag la att torka i början av veckan. Men idag plockade jag inte bara jordgubbar utan även lök.

Annars idag då? Vi åkte på bilpromenad till någonstans mellan Kungälv och Stenungsund. Vi snubblade över en märkt naturstig så den följde vi ett tag, till det blev alldeles för varmt och vi vände tillbaka till bilen igen. Det är möjligt att vi plockade ungefär 12 fästingar mellan Daniel, Pike och mej. Äckliga små kryp! Ngt annat som vi plockade som är mycket, mycket trevligare var blåbär. Årets första för min del, och precis lika goda som vanligt 🙂