Det snöar i Götet. Det snöar mycket! Bildbevisen kommer så fort mina händer tinat upp. Jag har nämligen haft snöbollskrig med Pike på gården 🙂 Tyvärr är det iprincip helt omöjligt att ta bilder på Krakow (Pike’s tillfälliga smeknamn) när det är snö för han blir helt tokig. Tokrusen avlöser varann utan tid för att hämta andan och posera fint inför kameran.

Annat då? Kvällen ska ägnas åt att städa ordning i hallen så att det är fint tills fredag när vår ytterdörr ska bytas. Ja, just det! Vi fick äntligen igenom det faktum att vi vill ha en säkerhetsdörr till lägenheten.
Först fick vi avslag med världens i särklass sämsta förklaring ”Det är inköpsstopp på sånt nu iom det ekonomiska läget  i världen”?!
Vadå inköpsstopp? Vi och kommande hyresgäster betalar ju för dörren i all evighet när den väl är på plats? Och det är inte så att vi vill att dom ska polera vårt golv eller byta kakel i köket/ badrummet (vilket vi iofs vill men det bad vi inte om nu) utan vi vill att dom ska installera en säkerhetsdörr. WTF liksom. Men efter diskuterande och protesterande från min sida så fick vi väl igenom det hela. Wooptiedoo!