Idag ska det fixas. Små men viktiga saker som måste göras.

Först ska vi bege oss till KBA för bäste herr Daniel måste köpa julklappar. Själv är jag i princip klar, det som ska fixas är mamman och pappans sista klappar men dom har vi redan tänkt ut så det är bara inhandlandet kvar. Inga konstigheter alltså. Medans Daniel slåss med alla andra julklappshandlare väntar jag och Pike tålmodigt hos Mamman och Pappan. Note to self: Glöm inte av luftmadrassen! Och så ska små detaljer inför nyår diskuteras, eventuellt har vi stött på ett problem men bara eventuellt.

När bäste herr Daniel är klar så ska vi bege oss inåt stan igen. Och förbi butiken för å kolla på sänggaveln som eventuellt ska få följa med oss hem. Och förbi GG’s för att handla foder och julklapp till Pike. Och jag vill förbi NK… Undrar varför vi inte gick upp tidigare?

Undrar om vi ska passa på att ta med oss lite grejer till KBA dom vi behöver under jul. Så slipper det bli så trångt i bilen på onsdag. Hmmm…