Redan när jag kommer hem så ligger Yankee Candle brevet innanför dörren. Något naggat för Pike har tagit sej över kompostgallret och försökt att öppna det själv 🙂

Och jag har hittat nya favoriter på deras ”peel and sniff” folder

Under Q1 kommer mina nya favorit dofter Dune Grass (A fresh, green coastal breeze of bamboo leaf, bergamot and lemon verbena with hints of white orchid), Plumeria (An intoxicating blend of island plumeria, jasmine, tuberose and citrus) och Lavender Vanilla (An oasis of tranquility … the perfect mix of fresh lavender and warm vanilla with musk and bergamot)

Och i Q2 kommer Tropical Fruit (A luscious mix of sunny sweet, fresh-picked mangos and bananas with an irresistible touch of jasmine)

Och alla 4 dofterna är helt underbara! Dune Grass passar bra i sovrummet för den doftar liksom mysigt. Plumeria är en fräschare doft och passar bättre i vardagsrummet (med förutsättning att jag har ngra blommor i fönstrena så att det känns naturligt att det doftar just blomster). Lavender Vanilla är en given ”spa” doft så den ska bo i badrummet (jag längtar redan till att tända ett ljus och tappa upp ett varmt bad 🙂 ). Tropical Fruit då? Det får bo i köket för doften påminner väldigt mycket om ett riktigt fruktigt thé.

Nu får du ursäkta mej men jag ska faktiskt gå och rigga upp min gratis Car Jar 🙂