Egg&Milk’s alldeles egna pannkaksrecept
10st pannkaka

330 g vetemjöl
1 msk socker
1 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
4,5 dl mjölk
3 ägg
1,5 msk matolja

blanda de torra ingredienserna
vispa i mjölk – lite åt gången
blanda i äggen och oljan
1 dl smet till varje pannkaka

Note to self
Camilla, även om det kan verka som en bra idé (det ÄR en bra idé wokpannan blir varm på ett helt annat sätt än den vanliga stekpannan) att göra pannkakorna i wok pannan så blir den jävligt varm även uppe på kanterna. Kom ihåg det till nästa gång!

Resultatet:

All the Pancakes! Högen till höger är så klart min och den vänstra... Hmm den ska vi nog inte ens nämna vid namn (det är den dååååliga högen så klart) Mina pannkakor, ytterst tveksamt om jag verkligen äter alla dom nu men om inte så kan jag spara dom till kvällen :) De obligatoriska 'dåliga' pannkakorna = Iaf en av dom ska Pike få... Med smöööööörrrrrr