Jag satt på balkongen imorse och åt frukost och antecknade i min kalender, Daniel satte sej bredvid mej efter en stund och undrade hur jag kunde ha så mycket att göra hela tiden. Han har alltså trott i 5år att varje gång jag säger till honom att vi ’måste’ någonting så har jag kommit på det där och då. Icke sa Nicke allt är noga inplanerat.

Denna vecka:
Mån, K-rauta eller liknande för att kolla på Elfa system. IKEA för hyllplan. Stan för byxor. KBA för att hämta saker som inhandlats i Danmark efter beställning.
Tis, 9.39 Veterinären med Pike (för å kolla bettet han har i örat). Måla V-rummet. Bestämma hur balkongbordet skall konstrueras, vilka träslag som ska användas mm
Ons, 11.30 Hundreviret för privatkurs. Träning träning träning
Tors, Träning träning träning. Eventuellt stugan
Fre, E-tuna och hälsa på Pikes biologiska mamma och pappa 🙂
Lör, Hjälpa till att skyffla sten hos mormor och morfar
Sön, Till fam. Pantzarvagn för grillkväll

Och ALLT tar så otroligt mycket längre tid nu när det är så varmt med. *suck*

Måste ju visa ngra bilder med

Detta fiiina trädet bor ute på vår gård sen två dagar tillbaka. Notera den vita lappen på krukan... ...detta är vad som står på den: 'Vattna mig!! (Jag heter Olof)' Jag försöker övertala Daniel om att vi ska förbarma oss över honom men det går sådär.

Killarna kör bil. Vi rullade typ 100m innan Pike gick över till mitt knä och gled ner på golvet vid ac:n igen :] Det här har jag roat mej med ikväll. :] Ja alltså inte bara det att jag skrivit 'Glenn' på väggen utan jag har maskerat och målat längs med listerna och taket i vardagsrummet