Det är jag idag. Eller faktiskt så har jag vart hemma sen igår efter 15. Det var Sophie som skickade hem mej under en paus i månadsmötet. Och tur var väl det för 20 min senare precis när spårvagnen stannade till vid Botaniska var jag tvungen att kasta mej av och kräkas i en av rhododendron buskarna.*urk*

Så idag är jag hemma med en elak PMS och förkylningen från helvetet.

Hade jag bara vart förkyld hade det vart en sak, då hade jag def vart på kontoret men PMS är värre än den någonsin har vart. Jag misstänker att det kan ha att göra med besöket på MVC förra månaden och det misslyckade försöket att ta ut spiralen. Antagligen har hon flyttat på spiralen när hon försökte ta ut den och så ligger den fel nu iom att allt svullnar innan mens :[

Vad jag har gjort idag?
Inget särskilt. Jag sov fram till 9.20 vid lunch tog jag ut Pike och sen dess har han bara velat gå ut. Inte för att göra ngt särskilt utan bara för att vara ute, vilket är trist iom att jag inte har velat röra mej i onödan alls.

Oooh fast alldeles nyss hände ju det som jag skulle skriva om från början!
Jag låg i soffan med värme kudden och det första avsnittet av Lipstick Jungle (allt efter ordnation av Dr. Sophie) när ngt flög förbi balkongen. Mmmhm vanlig fågel tänker ni. Men Nej! Det var alldeles vit! Väldigt spännande (eller nja kanske inte men med tanke på min dag så är det spännande). Jag gick ut på balkongen och i björken precis utanför balkongen typ i ögonhöjd med mej så sitter det en undulat!

Camilla to the rescue!!! Så jag drog på mej gummistövlarna (det har ju ändå haglat här) tjocka jackan och tog med mej en kökshandduk och begav mej ut.

Lång historia kort:
C – Kom lilla biriden!
Birdie – Kvitt
C – Kom lilla biriden!
Birdie – Kvitt
C – Komsi komsi lilla biriden!
Birdie – Kvitt, Kvitt (den förflyttar sej lite närmare mej men ff på samma grej)
C – Duktig liten birdie. Kom då!
Birdie – Kvitt

Fågeln förflyttar sej ytterligare lite närmare mej, för att sedan flyga mellan husen och helt ur mitt synfält. :[

Men jag är beredd om den skulle komma tillbaka! Kökshandduken ligger i en liten kartong och jag har förberett en liten påse med kokos också.

Jo alla djur behöver räddas!