Gulligt eller hur? Det kallade min chef mej för i morse. Han påstod iofs att han skojade men jag vet inte jag. Han ser ganska allvarlig ut jämt ;]

Jag överlevde påsken i år med, inte ett enda kokt ägg fick jag i mej*stolt* Pike däremot äter ägg mest varje dag, råa då iofs men ändå.

Tänkte bjuda på lite fotokompott

Pike och Saga myser nära på en av stolarna i arbetsrummet 1.2 Pike och Saga myser nära på en av stolarna i arbetsrummet 1.1

Pike ligger och njuter av solen. Gissa om han passar på att vakta samtidigt ;] Saga ligger på samma plast på kvällen och sover. Vart Pike är? I vår säng givetvis, det är ju natten :]

Lilla korven sover på bäddsoffan arbetsrummet. 1.1 Lilla korven sover på bäddsoffan arbetsrummet. 1.2

Lilla korven i arbetsrummet. Han behöver ryckas snart igen ser jag. Vi har snö i Götlaborg

Jag har iite ångest denna månaden. Mina pengar kommer att ta slut alldeles för tidigt det vet jag. Jag har mycket räkningar att betala och mycket saker jag måste köpa. Periodkort för vagnen, nya jeans (helst två par), klänning in för bröllop, skor inför bröllop, present inför bröllop (jag är ganska säker på att vi går ihop ett par stycken och köper denna), tyg till kuddarna jag vill sy, knappar till jackan. Åååh jag har alldeles för lite i lön.*suck*