Jag håller på att rädda en kattfamilj igen.

Denna gången gäller det en vuxen hona och hennes två kattungar som ser ut att vara runt 11 veckor. Need I say: Daniel är LIVRÄDD för att han ska få en kattunge i julklapp. :] Familjen håller till precis hemma där jag bor (i cykelförrådet på Spinetten) vilket gör att jag ser till att de har mat på väg till jobbet och att jag även spenderar iaf 40min sittandes på lekplatsen och pratar ut i tomma luften för att de ska bli vana vid min röst och min närvaro.

En utav kattungarna, en hona misstänker jag då hon är sköldpaddsfärgad (eller måste dom ha röda inslag för att få kallas det, det har hon ju inte) i vitt, svart och grått med lång fin päls. Och det är den som jag tror kommer vara lättast att få tag på, det är den modigare av dom nämligen. Det är den som skulle ge sej på Pike häromkvällen när jag och han var ute på kvällsprommis.

Den andra kattungen, också med lång päls, är betydligt försiktigare och skyggare. Den har jag inte fått se ordentligt men jag tror att den är grå med vit man. Också jätte fin.

So, om du vet någon som vill ha en kissekatt i julklapp så säg till! Jag erbjuder mej att se till att de blir avmaskade, vaccinerade och steriliserade/kastrerade. Eller har du kattfoder med kort datum så säg till så ser jag till att det kommer till användning ändå. Jag vet nämligen ytterligare en kattfamilj på 6 individer i området bredvid (Mandolingatan) som har det svårt. ;]