Jag vet inte varför men jag läser ganska många bloggar kontinuerligt. Några jag varje dag besöker är nataliedee och barista bloggen. Och make no mistake! jag läser alla Natalies bloggar. Yes, all of them!
Sen så finns det bloggarna jag läser mer sällan.. De som är lite mer som min egna blogg. Där vanliga vänner som jag aldrig ringer skriver vad som händer i deras liv. De läser jag för att vara så uppdaterad som möjligt utan att faktiskt behöva prata med dom. Sorgligt men sant.

Det är ju på precis det sättet min blogg funkar. Stammisbesökaren kommer in i snitt två gånger i veckan och läser 2,8 inlägg (yupp statisitken finns). Men hur ska jag göra för att bli en utav de roliga bloggarna? Jag måste antagligen skaffa mej ett softare jobb, eller ännu hellre sluta jobba helt. Den röda tråden i alla roliga bloggar är att bloggarna jobbar på ställen som kräver mycket kontakt med människor.

OOOH!!! Fast i morse gjorde jag ngt roligt! Jag drack av misstag lite utav rengöringsmedlet till kaffemaskinen! Jätte äckligt för dej som undrar!