Nu är det helg! Äntligen! Som Gert Fylking hade sagt. Ikväll ska vi äta räkor och krabba och skåla i champange, för idag hände ngt roligt… Och Nej, tyvärr inte riktigt än kan jag berätta. Vill inte att det ska ses av fel ögon innan det är riktigt officiellt. Innan middagen väntar en promenad med Sophie och the dogs. Eventuellt lusskattsbak också men det tror jag beror lite på hur länge till vi sitter på kontoret. Imorgon lördag så är det äntligen frukost med S och eventuellt en snabb runda på stan. Men det riktiga jobbet väntar hemma. HELA lägenheten ska storstädas vilket kommer innebär att Saga kommer ligga och trycka under sängen hela dan för hon är livrädd för både dammsugaren och tvättmoppen, men ont ska med ont fördrivas. Dammråttorna måste bort. Sen ska det tvättas med och Jisses vad det ska tvättas. Mattan i vardagsrummet, överdraget till bäddsoffan, alla kläder som ligger spridda över lägenheten. Plus att möblerna på balkongen ska få vinter kläder så att de inte förstörs. *pust* Jag är redan slut och svettig