Akut Extern otit (yttre öroninflammation) är Pike’s diagnos. Nu väntar en örondroppsbehandling på 10dagar. Och om ytterligare 14dagar så väntar ytterligare ett veterinärsbesök för att se så att inflammationen har gått ner.

Men det känns skönt att veta var det är för något iaf. även om Pike helst inte vill ha örondroppar.

I helgen blir det en hel del flängande. Vi måste till Micro och lämna tillbaka solfilmen vi köpte (den kommer inte att skydda lika mycket som han som sålde den till oss lovade), till Biltema eller till HCJbil för att köpa bättre solfilm, montera solfilmshelvetet (och det är ju inte lätt heller), köra Saga till Kungsbacka, tvätta, packa inför Esklistuna trippen, få Pike att förstå att örondropparna är för hans egna bästa och att allt blir så mycket lättare om han sitter stilla när han får dom. *puh*

Och nu lite osorterade foton (jag har precis kommit på att min kamera i mobilen inte är helt kass)

Pike på kontoret
Pike på jobbet

Pike och Daniel övar sej på att gå fint i kopplet och inte hänga i ena änden
PikeoDaniel_pa_kurs

Alla ju hört om fenomenet ”RondellHund” men i en rondell i Mölndal har någon gått steget längre. Se och njut! En ”RondellFlamingo”!!
flamingo

Vi på promenad i Sisjön
sisjon sisjon_1
Pike tar en tur med tåget nere på lekplatsen idag
aaaa_aka_pendeltag