Nu är han hemma…. Och jag har precis matat honom (självklart var han glupsk han har ju inte ätit på 24timmar) och nu ligger han på sängen helt mör stackaren.

Men allt hade gått bra ialla fall. Sköterskan hade gett honom lugnande och satt kanyler i benet men när veterinären kom in för att söva honom så hade han blivit alldeles otroligt glad (trots att han aldrig sett henne tidigare) så han hade lyckats rycka ur kanylerna så då hade dom fått raka ytterligare ett ben och sätta dit nya kanyler. Operationen hade gått utmärkt, kulan som inte trillat ner hade suttit så högt upp i buken att den med största sannolikhet aldrig trillat ner. Så nu ligger han här ganska så olycklig (full proppad med antibiotika och smärtstillade och med tratt) och ser otroligt ynklig ut.

Och nu lite äckliga sår bilder

pike m tratt sår sår_1
sår_2 sår_3 sår_4
sår_5 sår_6 sår_7
sår_7

Så nu väntar 10 – 12 tråkiga dagar för Pike, inga promenader (stränga rekommendationer från veterinären) lös utan korta koppel promenader bara för att göra det allra mest viktiga. Och om 12 – 14 dagar ska vi tillbaka till vet. för att ta bort stygnen.

Nej, nu ska jag lägga mej och mysa med pojkarna på sängen