Så borde det ju bli. En skogsmulle flera skogsmullar. Jao så är det nog.

Helgen var nice! Den började (as always, förutom när Sophie åker till sthlm utan att säga ngt ;] ) med frukost på Egg&Milk. Sen pallrade jag mej hem och började packa lite matsäck åt Pike, Daniel och mej för vår utflykt. Sen packade vi in oss i bilen och åkte mot Seaton’s kulle (typ Kinna) det fina är att vi aldrig åkte till Seaton’s Kulle utan vi stannade mitt i skogen och körde upp på en grusväg och parkerade där. Sen började vi vandra :] Jätte härligt! Soligt och kallt! Och jätte fint.

Lite bilder (självklart bara de roliga/fina)

FriluftsDaniel Pike springer sitt allra snabbaste :] Daniel's lördagsgodis Daniel måste faktiskt dela sitt godis

Plockepinn Bergsklättraren To the top

Och en ful bild på Pike från förra veckan…. Gissa om han fick skäll…

Bad dog