Det är han. För idag har han vart på äventyr, vi har åkt spårvagn, busat med Glimma, lekt i Slottskogen, vart inne på GG’s och handlat fler tuggben och åkt lite buss. Pike är världens bästa hund! Inte en enda gång när vi åkte varesej spårvagn eller buss gnällde han, han bara tittade sej nyfiket omkring och la sej tillrätta i mitt knä.

När vi kom till Glimma blev han ju självklart tokglad! Han gillar verkligen henne, eller han gillar nog att hon inte mopsar tillbaka så fort han hoppas på henne :] Sen så knallade Glimma, Pike och jag till Slottskogen (eller Pike gick inte han åkte i min famn) där Glimma fick strosa omkring koppelfri medans Pike fick ”nöja” sej med att skutta efter. Det blev inte så mycket promenad för Glimma men hon fick gjort det hon behövde och jag kastade några pinnar åt henne. Pike slaktade en liten björkkvist och såg himlans nöjd ut :]
Sen så knallade vi tillbaka hem för att lämna G på samma sätt. Pike och jag gick sen till GG’s Hund och Katt (samma ställe som vi skrivit upp oss för valpkurs på) och handlade fler tuggben, en annan variant denna gången dock såna där vanliga rullade ist för dom som är formade som klassiska hund ben, och bara för att han vart en så väldans duktig hund idag så fick han välja en leksak med. Det blev (efter mycket provande) till slut en liten mjukis gris med en pip i.
Så idag, en händelsefull dag.