Spännande helg för Pike det här. I fredags kom Glimma och Sophie hit. Och det gick verkligen över all förväntan! Inga konstigheter alls med Pike han tyckte inte att Glimma var det minsta läskig trots att hon är 20gånger större än honom. Tvärtom, det var nog Glimma som tyckte att Pike var läskig (för han är ju så liten) och jobbig. Men snäll som hon är så lät hon Pike hållas när han bet henne och boxades. Hon sa bara från en gång, och det var när han skulle lukta henne i baken. Men då gav han igen! Han tultade bort till soffbordet och skällde en gång på henne därifrån innan han tog sats och gick till lek attack igen! :] Åååååh söta söta killen!!!
Och igår var Mari här och hälsade på också. Då vart det också en hel del lek. Idag väntar en utflykt…. En sväng till Kungsbacka och sen en runda till Mari och Peter för att Daniel ska hjälpa Peter att sätta ihop Helmuts växellåda.
Eventful weekend.

Oooh! Och idag sov han hela natten tills 06.30! Lucky me!!!