Jao, det är helt klart en utav de bästa serierna jag någonsin följt. Den är lätt i klass med McLeods Daughters och Cold Feet. Förra avsnittet var alldeles för sorgligt dock, Lou (7 åriga dottern till två utav huvudpersonerna) dog helt oväntat och jisses vad jag tjöt! Just då var jag tacksam över att Daniel inte satt bredvid i soffan faktiskt.

Annars har denna veckan vart helt okej än så länge. Jag har redan arbetat 14 timmar med mitt provjobb, inte för att jag har kommit längre än två skisser men ändå. Igår kväll lekte jag med Sophie, vi lagade middag (kokade färskpasta och skar färdiggrillad kyckling) och tittade på ”När bonde möter fru” det är däremot en serie jag inte har några planer på att följa.

(nu grinar jag igen förbaskade serie)

I helgen väntas eventuell utflykt med Mari&Peter och jag vill åka till Huveröds och kolla på halsband, koppel, bädd leksaker och så vidare till Piken :] Sen så vill jag nog förbi farmor&farfar en sväng med, för att höra hur dom hade det i USA och för att visa alla bilderna Monica skickat på Pike. :]