Den började lite segt, utav någon anledning så kunde jag inte somna om efter att Daniel gått hemifrån så jag gick upp 8.30 läste alla tidningarna, åt frukost och gjorde iordning mig för dagen. Vid 10 åkte jag och hämtade Glimma och vi gick en sväng i Slottskogen innan vi åkte hem till mig igen. Nu ligger Glimma och snusar på hundbädden, Saga ligger ihoprullad i sin transportbur (hon är på sitt eget rum :] ) och jag ska alldeles strax börja jobba med mitt provjobb.

Helgen som var nu gjordes det bara saker som var roliga. På lördagen var vi på IKEA och köpte nya stolar till arbetsrummet, det bästa är att vi ”hittade” dom på fyndavdelningen så istället för att kosta 1300:- så kostade dom 498:- styck. Vi passade också på att kolla in en bäddsoffa till arbetsrummet, den kanske inte är jätte tjusig men den är enkel och funktionsduglig.

Vi var också och kollade på hus, vi gör sånt ganska mycket nu :] , det var verkligen väldigt väldigt fint, vi räknade ut att det skulle ta cirka 40minuter från huset in till stan via Säröleden i morgontrafik och det är ändå inte så farligt. Så jag ringde mäklaren igår men då hade redan budgivningen börjat och han ville inte ha ytterligare en visning..*gråt*

Och förresten nu är det bestämt lördagen den 28/10 ska vi äntligen träffa ”våran” uppfödare och bli presenterade för Piken. Så nuhar vi ytterligare datum att räkna ner till :]