Denna helgen har vart underbar! Perfekt väder, trots ösregn i lördags,
och en lagom stress nivå. Tanken var att vi i fredags skulle gått på Romo night men det blev inte så, vi drack vin och kollade på film ist, lördagen var full med kul saker först åkte vi till biltema (själva biltema är inte så roligt) och köpte sprayfärg så att jag kan fixa iordning ljusstakarna jag köpte på Gekås sist jag var där.

Sen så bar det iväg till kba och freeport för att titta på födelsedagspresent, vi var också med mamman&pappan och kollade på kakel till badrummet och det tog nästan hela dan, vi var inte hemma förrens strax innan 20.

Idag så käkade vi frukost på sängen och kollade på en utan mina japanska filmer. Sen så var Gsson, Sophie och jag på långpromenad i härliga Änggårdsbergen. När jag väl var hemma igen så åt vi lätt middag (det blir thé och smörgås ikväll) och sen så ringde jag ”vår” uppfödare Monica för att höra hur lilla knodden mår. Nu väger han 462g och han är sååå fin!!!

Nu måste ni förresten hålla tummarna för mig imorgon. För då får jag reda på var provjobbet innebär. Men jag antar att det är att sammanställa företagets produktportfölj, men vi får väl se.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt utav Grey’s Anatomy som har väntat på mig sen i onsdags