Min mobil ska åka på reparation… Undrar hur länge jag blir av med den då? Om jag själv åker till servicebutiken så sparar jag ju iaf 3dagar på postgången, men sen då? Jag lämnar in den imån… Får jag inte tillbaka den förrens i slutet av nästa vecka då? Fast det är nog värt att vänta, har jag tur så kunde jag ju idka byteshandel med mamman och pappan sen för att uppgradera mig lite.

Ooooh! Förresten jag har kommti igång ordentligt med stickningen nu med. En hel halv halsduk har jag hunnit göra, sen tog garnet slut och jag har inte lärt mig hur man lägger till nytt garn så jag var tvungen att sluta. Men den är fin iaf, jag lägger upp bilder imån.

Sen så har jag lagt ut lite porslin på Tradera. Fast det är ju inte enbart porslin utan även 3 av min MLPs ska få nya hem. Jag såg också att många säljer likadana Picknick terriner från Gustavsberg (den som Design Marianne Westman gjort) som jag har…. Jag funderar allvarligt på att sälja denna faktiskt, tänk att man kan få nästan 1500:- trots att locket fattas. Vi har ju ändå bara vår som samlingsplats för de leksaker som inte Saga får ha på nätterna.

Och om du vill se världens sötaste krov så finns han här.