Jag har helhjärtat försökt lära mig att sticka.. I hela 18minuter försökte jag helhjärtat, efter det gick allt bara utför! Jag förstår inte hur fasiken hag ska göra med sista maskan när jag har gjort första raden. Den bara blir tok fel, trots att jag har hittat en bra ”lär dig sticka skola”, instruktions videor m.m. Men det är väl bara att inse, det är inte meningen att jag ska lära mig att sticka, det är meningen att jag ska sitta och vänta dag ut och dag in på att ”min” uppfödare ska ringa och tala om att valparna kommit.

Ooooh vad jag längtar! Så fort det ringer nu så hoppar jag högt och hoppas på att det är hon.

Intervjuen igår gick bra faktiskt, om jag nu glömt av att tala om det. I hela 1timma och 50minuter pratade vi, även om det inte på långa vägar kändes som så länge. Jag var otroligt lättad men samtidigt nervös när jag gick därifrån.

*ick* Saga kom precis in med en näbbmus!!