Ok nu har jag gjort det! Förlåt men jag kunde inte hjälpa det! Jag har köpt en sak till hunden, trots att jag lovat att inte göra det förrens vi är säkra på att han finns. Men den var ju så söt och den matchade ju Sagas skål (som f.ö köptes samtidigt) så bra.
fina kattskålen fina hundskålen

Visst är dom fina? Me like them anyway. Självklart är valpens ngt större än Sagas även om det inte syns.

Och sen så köpte jag också ngt som är lite pinsamt…. Men oroa dej inte, jag ska lämna tillbaka den, jag vill bara se hur den är sydd för att kunna göra min egna mall så att jag kan sy egna sen :]

Och precis som vanligt så är det Saga som får ställa upp på modellandet
saga med täcke

Oroa dej inte, jag har tagit av henne det nu! Men hon gillade det! Hon spann hela tiden, det kan kanske ha berott på att täcket eg. satt lite hårt. Men hon gillar ju sånt :]