Jag har haft så otroligt konstiga drömmar det senaste. Inte bara det att de har vart konstiga de har vart så otroligt verkliga. Senast i natt vaknade jag av att jag grät i sömnen, Daniel och jag hade haft ett jätte bråk och gjort slut. Det låter kanske inte så avancerat men det var verkligen jätte jobbigt att ’uppleva’ det. Och sen dessutom vakna av att jag i drömmen gråter och att jag på riktigt gråter.

Eller som häromdan (nja natten snarare) drömde jag att vi fick en baby. En liten tjej bidde det (e Aurora för dej som är intresserad, inget namn vi diskuterat men tydligen valde vi det ändå). Hon hade bråttom dessutom i bilen på väg till sjukhuset ville hon ut. Och jag kände verkligen fysisk smärta under tiden.. Nog för att den vart lite fel placerad (jag kände alltså riktig j*vla smärta i vänster arm) men ändå. Att drömma om ngt som gör ont och att verkligen känna smärta var riktigt otäckt… Och när jag vaknade så låg jag på min vänster arm som var vriden i en väldigt konstig vinkel.

Nog för att jag tycker att det är spännande att minnas vad jag drömt men det börjar bli för mycket nu.