Det känns så. Även om jag satt i baksätet igår och inte behövde anstränga mej särskilt mycket men jag var helt slut när vi väl kom hem igår kväll.

Vi lämnade först in Kakan på service kl8 och ett par minuter efteråt kom fam. Pantzarvagn och hämtade upp oss för en roadtrip Uppåt utåt i landet 🙂 Och mycket hanns med, VästSveriges största loppis besöktes och jag handlade endast en liiiiiten behållare i lila glas, ett stenhuggeri + fika, lysekil, fjällbacka, grebbestad där köpte jag på mej såna där små gafflar med plasthandtag + fika, brastad + pizza, Preemraff för allmän oooh-ning och aaah-ning av de stoora elverken.

Enda minuset med resan enligt mej så klart. Var Karls kaskadkräkning på morgonen, i bilen… Den hade jag gott kunnat vara utan.

Idag ska Kakan hämtas och Daniel ska försvinna från lägenheten med Pike en timma så att jag kan få städa ifred. Tobias och Nellie kommer under dagen och stannar tills på söndag. Det kommer att bli sweet! Men först ska golven skuras och tvätten vikas.