Vi var och tittade på lägenheten igår igen. Och när vi gick därifrån så sa Daniel nöjt ’Men det här blir ju bra!’. Tänk vad jobbigt om han inte hade tyckte det..

Men han konstaterade att han nog skulle vara tvungen att ta hem en elektriker ganska omgående då det inte fanns några eluttag i ’hans rum’. Men det gör mej ingenting alls.
Men igår såg jag saker som jag inte tänkte på första gången vi var där.
– Det är kaklat över diskbänken i köket… Och plattraden närmst bänken är rosa-randiga! *iik*
– Golvet i badrummet är vanlig plastmatta och det är kaklat typ halvvägs upp på väggen… Men det hela avslutas med en list, vilket inte behöver vara dumt egentligen det underlättar ju om vi vill sätta upp fler krokar osv. MEN den är inte vit, den är i furu!*iik*

Men det känns så bra! Det kommer att bli så himla bra! Det bästa är att jag nu åker förbi lägenheten typ varje dag. Iom att vagnarna inte går som vanligt utan jag måste ta buss till Marklandsgatan, där brukar jag passa på att ta 3:an in till stan 🙂 Jag vill inte vänta!